ERKLÆRING OM PERSONVERN OG INFORMASJONSKAPSLER

Denne nettsiden("siden") drives av Teva Pharmaceutical Industries Ltd. ("Teva") og deres partnere. Du kan se en liste over alle Teva-partnerne på følgende nettside: http://www.tevapharm.com. Teva refereres til i denne personvernerklæringen som "vi", "oss" og "vår/vårt."

Omfanget av denne personvernerklæringen

Personvernerklæringen gjelder personopplysninger vi samler gjennom siden. Den handler om hvordan vi bruker opplysningene dine og dine databeskyttelsesrettigheter, inkludert en rett til å innvende mot noe av behandlingen vi utfører. Mer informasjon om rettighetene dine, og hvordan du utøver dem, legges fram i delen "Hvordan vi lagrer opplysningene dine og rettighetene dine".

Siden vår kan inneholde koblinger til andre nettsider som vi ikke har kontroll over. Teva er ikke ansvarlig for andre nettsiders retningslinjer eller praksis for personvern. Vi kan legge til koblinger til andre nettsider drevet av Teva eller Tevas partnerselskaper. Hvis du går inn på disse nettsidene via nettsiden vår, bør du gjennomgå retningslinjene for personvern for disse nettsidene slik at du forstår hvordan de samler inn, bruker og deler opplysningene din.

Hvordan vi bruker opplysningene din

Vi behandler personopplysningene vi samler inn til følgende formål:

  • med ditt samtykke til:
  • å gi deg informasjon om Tevas forretningsaktiviteter, produkter eller tjenester
  • å svare på spørsmålene dine eller andre former for kontakt gjort gjennom siden
  • å plassere informasjonskapsler og lignende teknologier, som beskrevet nedenfor
  • å la oss drive våre legitime forretningsinteresser, spesielt for å:
  • analysere bruken av siden vår for å kontinuerlig forbedre innholdet og måle ytelse
  • optimalisere og skreddersy bruken av siden vår og kontakten vår med deg
  • for å overholde kravene til lover, regler, legemiddelovervåking og samsvar, og spesielt for å svare på forespørsler om opplysninger fra myndigheter.

Deling av dine personopplysninger

Teva kan dele dine personopplysninger med mottakere i følgende kategorier (i alle tilfeller kun når det er nødvendig for å utføre deres funksjonen):

  • våre ansatte (inkludert ansatte og eksterne konsulenter), profesjonelle rådgivere og agenter;
  • andre funksjoner og selskaper i Teva-gruppen, som består av selskap fra hele verden;
  • tredjeparts tjenesteleverandører som behandler dine personopplysninger på vegne av Teva og som er bundet av kontraktmessige plikter til å holde dine personopplysninger konfidensielle og sikre på en passende måte;
  • kjøpere eller potensielle kjøpere av en del eller alt av Tevas tjenester (og deres profesjonelle rådgivere); og
  • myndigheter, regulerende byrå og politi, hvis nødvendig for de formålene som er beskrevet ovenfor, hvis lovfestet, eller hvis det er nødvendig for rettslig beskyttelse av våre legitime interesser i samsvar med gjeldende lover.

Informasjonskapsler og relaterte sporingsteknologier

Bruk av informasjonskapsler på siden

Teva bruker informasjonskapsler til å samle opplysninger om deg og lagre innstillingene dine på nett. Informasjonskapsler er tekstfiler med små mengder informasjon som lastes ned til enheten din når du åpner en nettside. Informasjonskapsler blir deretter sendt tilbake til nettsiden når du åpner den på ny senere: dette er nyttig da det lar nettsiden gjenkjenne enheten din. For å finne ut mer om informasjonskapsler, gå inn på www.allaboutcookies.org

Teva bruker følgende kategoriene av informasjonskapsler på Siden:

Kategori 1: Helt nødvendige informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene er nødvendige for at du skal kunne navigere rundt på nettsiden og bruke funksjonene. Uten disse informasjonskapslene, ville tjenester du ønsker (som å huske innloggingsdetaljene dine) ikke fungert.

Kategori 2: Ytelsesinformasjonskapsler

Disse informasjonskapslene samler inn informasjon om hvordan folk bruker nettsiden. For eksempel, så bruker Teva disse informasjonskapslene til å hjelpe oss å forstå hvordan kunder havner på siden, leter rundt eller bruker nettsiden, og å framheve områder som kan forbedres som navigering, brukeropplevelse og reklamekampanjer. Alle opplysninger disse informasjonskapslene samler inn slås sammen og er derfor anonym.e De brukes kun for å forbedre hvordan nettsiden fungerer.

Kategori 3: Funksjonalitetsinformasjonskapsler

Disse informasjonskapslene husker valg du har gjort (slik som språkvalg). Disse kan da bli brukt til å gi deg en opplevelse mer egnet valgene dine og gjør besøkene dine på siden mer skreddersydd. Opplysningene disse informasjonskapslene samler inn kan anonymiseres og de kan ikke spore nettaktiviteten din på andre nettsider.

Hvis du vil slette informasjonskapsler som allerede ligger på datamaskinen din, gå til hjelpe- og støtteområdet i nettleseren din for instruksjoner om hvordan du finner mappen informasjonskapslene ligger i.

Informasjon om sletting eller kontrollering av informasjonskapsler er også tilgjengelig på www.allaboutcookies.org. Merk at sletting av informasjonskapslene våre (eller deaktivering av framtidige informasjonskapsler) kan føre til at noen områder eller funksjoner på siden blir utilgjengelige.

Bruk av websignal

Noen sider på nettsiden vår og e-post vi sender kan inneholde elektroniske bilder kjent som websignal (noen ganger kalt sporingspiksel) som gir oss muligheten til å telle brukere som har besøkt disse sidene eller lest e-postene våre. Websignal samler bare inn en viss informasjon, som inkluderer et informasjonskapselnummer, tid og dato for en sidevisning, og en beskrivelse av siden websignalet ligger på. Disse websignalene inneholder ikke personopplysninger og brukes kun til å følge med på effektiviteten av en bestemt kampanje.

Hvordan vi lagrer opplysningene din, og rettighetene dine

Du kan ha krav på, under gjeldende lover, å be Teva om en kopi av opplysningene om deg for å rette på den, slette eller begrense behandlingen av dem, eller å spørre oss om å overføre noen av disse opplysningene til andre organisasjoner. Du kan også ha rett til å innvende mot noen typer behandling.   Disse rettighetene kan også være begrensede i noen situasjoner – for eksempel der vi kan bevise at vi har en rettslig plikt til å behandle dine personopplysninger.

Der du har gitt samtykke til behandlingen av opplysningene dine, kan du til enhver tid trekke tilbake slikt samtykke.

For å utøve dine rettigheter relatert til dine personopplysninger, kontakt oss. Er du bosatt i Europa, kontakt oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. For andre regioner, kontakt oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Vi håper at vi kan tilfredsstille alle forespørsler du kan ha om hvordan vi behandler dine personopplysninger. Hvis du har noen bekymringer angående hvordan vi behandler dine personopplysninger, kan du komme i kontakt med Tevas databeskyttelseskontor på kontakt oss. Er du bosatt i Europa, kan du kontakte oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Har du derimot uavklarte bekymringer har du også rett til å klage til Datatilsynet der du bor, jobber eller mistenker at et brudd på databeskyttelsen har oppstått.

Internasjonale overføringer

Teva opererer internasjonalt og vil overføre informasjonen din til land utenfor ditt eget land og utenfor det europeiske økonomiske samarbeidsområdet, inkludert til Israel og USA. Når informasjonen din overføres til Israel, avhenger Teva av Europakommisjonens tilstrekkelighetsbeslutning med tanke på overføringen av data fra EU til Israel; for overføring til USA, bruker Teva Teva Pharmaceutical USA Ltd.’s Privacy Shield-sertifisering; for overføring til andre land utenfor EØS, avhenger Teva generelt av EU-kommisjonens godkjente standardkontrakbestemmelser. Informasjon om den relevante mekanismen kan gis etter forespørsel til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Forandringer i denne personvernerklæringen

Hvis retningslinjene våre for personvern forandres på noen måte, vil Teva legge inn en oppdatert versjon av retningslinjene på denne siden. Jevnlig gjennomgang av denne siden forsikrer at du alltid er klar over hvilke opplysninger vi samler inn, hvordan Teva bruker dem og under hvilke omstendigheter, hvis det er noen, vi deler dem med andre parter.

Trer i kraft: Mars 2018